Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden
Contact

Adres: Molenhoek 168, 9340 Oordegem
Tel: +32473221829
E-mail: welkom@quartierartisanal.com
BTW: BE 0712.965.341

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. 

Quartier Artisanal behoudt het recht om prijzen te wijzigen en kennelijke vergissingen in het aanbod binden ons niet.

Betalen

Alle betalingen op de website gebeuren via het elektronisch betaalsysteem van MOLLIE of PayPal.

Als je liever via overschrijving betaalt kan dat, contacteer ons dan via
welkom@quartierartisanal.com

Bank account:
KBC bank
IBAN: BE06 7370 4870 1622
BIC:  KRED BE BB

Leveringstermijn

Je bestelling wordt uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden. Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn dan krijg je daar onmiddellijk bericht over. De leveringstermijn varieert van 2 tot 12 werkdagen afhankelijk van je locatie. We werken samen met transportbedrijf Bpost. 

Vertragingen: wij doen steeds ons best om op tijd te leveren. Als er een vertraging optreedt, gelieve ons dan onmiddellijk te contacteren.

Leveringskosten

Al onze prijzen zijn exclusief verzendingskosten. De verzendingskosten worden toegevoegd aan de bestelling en wordt door de klant betaald. Ze worden berekend op basis van gewicht en/of omvang van de artikelen.

Niet opgehaalde artikelen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst genomen  zijn of opgehaald. Deze pakketten worden terug naar ons verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de artikelen na terugzending. We zullen terug verzendingskosten aanrekenen en verpakkingskosten, in het geval dat een pakket niet is opgehaald of in ontvangst genomen is. Als je buitenshuis werkt is het daarom soms verstandig om je werkadres op te geven als leveringsadres. 

Terugsturen

Voldoet één of meerdere artikelen niet aan je verwachting nadat je deze hebt ontvangen, heb je het recht om binnen 14 dagen dagen schriftelijk contact met ons op te nemen en het terug  te sturen. Na afloop van deze periode is de aankoop een feit. Het artikel moet onbeschadigd zijn en in de originele verpakking terug komen. Het terugsturen is voor jouw rekening, je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening binnen 7 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Aankoopbedrag betekent zonder verzendingskosten.

Het adres voor terugzending: Molenhoek 168, 9340 Oordegem
Tel: +32473221829

Klachten en defecten

Onze pakketten worden met de grootste zorg ingepakt en verstuurd.

Mocht er zich toch schade voordoen tijdens het transport, zullen wij het beschadigde item vervangen indien nog voorradig of terugbetalen.

Om een schadeclaim te starten, moeten wij binnen de 5 dagen een dossier openen.

Gelieve volgende procedure strikt te volgen:

  • Breng ons via e-mail op de hoogte van de schade (welkom@quartierartisanal.com)
  • Bezorg ons foto’s van de beschadiging binnen de 5 dagen
  • Foto’s van de buitenkant van de doos (met zichtbare barcode)
  • Foto’s van de binnenkant van de doos (inclusief verpakkingsmateriaal)
  • Foto’s van de schade
  • Stuur het item terug inclusief het bonnetje voor verzending, wij betalen u de verzending terug
  • We vervangen het kapotte item indien nog voorradig of, indien u wenst, betalen we u terug

Foto's en afbeeldingen

Alle foto’s en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Quartier Artisanal. De foto’s en afbeeldingen mogen NIET zonder toestemming gekopieerd worden noch voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen tussen de foto's en de werkelijkheid.  

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Quartier Artisanal opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt Quartier Artisanal uw gegevens voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld van het versturen van nieuwsbrieven. Wij stellen uw gegevens niet beschikbaar aan derden voor marketingdoeleinden.

Aansprakelijkheid

Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Op deze algemene voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing. Quartier Artisanal kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten voortkomend uit het gebruik van deze website.